Jednoduchý recept

Pikantní kapiová omáčka studená

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51622

Ingredience

3 ks Feferony
3 ks Kapie sterilovaná
200 g Majonéza
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
200 g Zakysaná smetana
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 885kJ
1% Sacharidy 4 g
65% Tuky 49 g
20% Sodík 401 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pikantní kapiová omáčka studená postup přípravy receptu:

1

Sterilizované kapie a feferonky drobně nasekáme, dáme je do misky. Přidáme oloupaný, také drobně nasekaný česnek. Zeleninu dochutíme solí, pepřem, posypeme mletou paprikou a zalijeme olivovým olejem. Všechny suroviny v misce důkladně promícháme. Nakonec do směsi přimícháme zakysanou smetanu s majonézou, opět promícháme.

2

3

Připravenou omáčku uskladňujeme v lednici ve vhodné kuchyňské nádobě. Servírujeme studenou s pečeným masem, anebo vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept