Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51627
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kg Hovězí roštěnka vys. peč.
4 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 659kJ
2% Sacharidy 6 g
47% Tuky 35 g
13% Sodík 259 mg
130% Bílkoviny 73 g

Roštěná na pepři postup přípravy receptu:

1

Nakládaný zelený pepř nasekáme a v misce dobře smícháme s drobně posekanou petrželovou natí, hořčicí a strouhankou.

2

Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Maso vložíme do pekáče tukem dolů a povrch masa potřeme pepřovou směsí. Maso jednu hodinu pečeme v troubě předehřáté na 180 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept