Recept

Roštěná pečená v listovém těstě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 51630
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
900 g Hovězí roštěnka níz. peč.
500 g Listové těsto
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
Na potření
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2,5 polévková lžíce Petržel - nať
3 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,234 kcal
Kilojoule 5 164kJ
14% Sacharidy 52 g
117% Tuky 88 g
19% Sodík 381 mg
101% Bílkoviny 57 g

Roštěná pečená v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené maso potřeme česnekem utřeným se solí a pod fólií necháme maso přes noc marinovat.

2

Odleželé maso ze všech stran osmažíme na másle, přeložíme i s máslem do pekáče a v troubě předehřáté na 180°C pečeme zhruba 40 minut. Upečené maso necháme vychladnout, poté ho zabalíme do listového těsta, z kterého jsme vyváleli placku a potřeme rozšlehaným vejcem.

3

Na potření těsta smícháme drobně posekanou petrželovou nať, prolisovaný česnek, strouhanku a olej. Takto připravené těsto vložíme na plech a pečeme při 220°C, až těsto zezlátne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept