Recept

Hovězí na víně s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 51631

Ingredience

900 g Hovězí kýta
50 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
150 g Olivy zelené
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
40 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 920kJ
1% Sacharidy 5 g
66% Tuky 49 g
40% Sodík 805 mg
84% Bílkoviny 47 g

Hovězí na víně s olivami postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté a osušené hovězí maso nakrájíme na středně velké kostky, vložíme na máslo s olejem a osmažíme ze všech stran. Poté maso osolíme a pod poklicí za častého míchání dusíme. Po půl hodině vmícháme k masu rajčatový protlak, olivy, víno a dusíme, až je maso měkké.

2

Maso podáváme posypané drobně sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept