Jednoduchý recept

Kapiový salát s hovězím masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 51668
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
300 g Hovězí maso zadní
50 g Jogurt bílý
100 g Majonéza
100 g Okurky nakládané
100 g Paprika červená
2 g Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
2 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 542kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
38% Sodík 760 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kapiový salát s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Zadní hovězí maso uvaříme ve vodě doměkka a vychladlé ho nakrájíme na menší kostičky. Na stejně velké kostičky nakrájíme papriku, cibuli, vejce, uvařená ve vodě natvrdo, a okurky. Vše nasypeme do mísy a ochutíme solí, pepřem, worcesterem a hořčicí. Dále do salátu vmícháme bílý jogurt a majonézu. Tento salát servírujeme studený, ozdobený plátky rajčete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept