Recept

Hlávkový salát s toastem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51671
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 plátek Chléb toastový
150 g Hořčice francouzská
0,5 polévková lžíce Ocet vinný
60 ml Olej olivový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Salát římský
0,5 kávová lžička Sůl
120 g Sýr Brynza

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 733kJ
8% Sacharidy 29 g
36% Tuky 27 g
18% Sodík 350 mg
26% Bílkoviny 15 g

Hlávkový salát s toastem postup přípravy receptu:

1

Salát dobře opereme, necháme okapat a osušíme. Česnek a petrželovou nať nasekáme najemno. Do hořčice vmícháme olej, přidáme ocet, česnek, petrželovou nať, sůl a pepř. Toasty opečeme v toustovači, diagonálně rozkrojíme a potřeme brynzou.

2

Salát nakrájíme na kousky a přelijeme hořčičnou zálivkou. Podáváme s brynzovými toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept