Sýrový tatarák s pomazánkovým máslem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sýrový tatarák s pomazánkovým máslem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | DANAE |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (88%) |
ID receptu: | 51676 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
50 ml | Celia pivo bez lepku |
1 ks | Cibule |
110 g | Máslo pomazánkové |
4 g | Paprika mletá sladká |
2 g | Pepř černý mletý |
2 g | Sůl |
200 g | Sýr Krkonošský pivní |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 132,6mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 1g |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,1mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Celia pivo bez lepku, Máslo pomazánkové, Pepř černý mletý, Sýr Krkonošský pivní mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sýrový tatarák s pomazánkovým máslem postup přípravy receptu:
1 | Pivní sýr nastrouháme a smícháme s pomazánkovým máslem i pivem. Dále do salátu přidáme cibuli, nasekanou na jemno, salát ochutíme pepřem, paprikou, solí, důkladně promícháme. Pokrm podáváme v miskách, studený, nejlépe s bílým, |
2 | bezlepkovým pečivem. |
Poznámka
Servírujeme studené.