Jednoduchý recept

Polévka Hongroise

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51709

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný žitný
500 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
150 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 728kJ
1% Sacharidy 4 g
7% Tuky 6 g
14% Sodík 279 mg
49% Bílkoviny 28 g

Polévka Hongroise postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka.

2

Dvě zelené pálivé papriky rozkrojíme podél, zbavíme je semínek a nakrájíme na proužky, které spolu s lžící papriky přidáme před koncem vaření k masu.

3

Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, překrájíme a před dokončením je v polévce 5 minut povaříme.

4

Polévku podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept