Jednoduchý recept

Rybí polévka Bagration

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51759

Ingredience

2 ks Cibule
100 g Mouka pšeničná hladká
110 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
500 g Rybí hlavy
1 kávová lžička Sůl
750 ml Voda pitná
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 698kJ
7% Sacharidy 25 g
33% Tuky 24 g
34% Sodík 671 mg
42% Bílkoviny 23 g

Rybí polévka Bagration postup přípravy receptu:

1

Rybí hlavy ze sladkovodních ryb dobře omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme, přidáme oloupanou cibuli překrájenou na čtvrtky a vše vaříme 30 minut.

2

Vývar přecedíme a obereme maso z kostí.

3

Z mouky a 60 g másla připravíme světlou jíšku, kterou přelijeme rybím vývarem, do kterého vložíme obrané rybí maso.

4

Žampiony oloupeme, rozkrájíme na plátky, opečeme na 50 g másla a vložíme i s vypečenou šťávou a tukem do hotové polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept