Jednoduchý recept

Humrová pomazánka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5176

Ingredience

1 hrst Celer bulvový
1 ks Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
3 polévková lžíce Jogurt bílý
400 g Majolka
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 820 kcal
Kilojoule 3 429kJ
2% Sacharidy 6 g
227% Tuky 170 g
3% Sodík 65 mg
17% Bílkoviny 10 g

Humrová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Uvaříme rybu s kouskem celeru, mrkví, pepřem, solí a octem. Necháme ve vývaru vystydnout.

2

Poté rybu vyjmeme, nasekáme na kousky a smícháme s majolkou, jogurtem, nastrouhanou mrkví a dochutíme citronovou šťávou a cukrem.

3

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept