Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 51775

Ingredience

Salát z kysaného zelí
2 ks Cibule
1,5 kávová lžička Cukr krupice
3 polévková lžíce Hellmann's Majonéza originál
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
3 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
300 g Zelí kysané
Placičky
100 g Anglická slanina
400 g Brambory
0,5 polévková lžíce Majoránka
1 dl Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
6 polévková lžíce Strouhanka
1,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 257kJ
9% Sacharidy 33 g
22% Tuky 16 g
37% Sodík 730 mg
15% Bílkoviny 8 g

Pikantní vošouchy postup přípravy receptu:

1

Připravíme si salát z kysaného zelí: do mísy dáme kysané zelí (bez láku), pokud je potřeba, rozkrájíme ho na menší kousky. Očistíme a omyjeme lahůdkovou cibuli s čerstvým koprem. Cibuli pokrájíme na tenké kolečka. Kopr drobně posekáme. Přidáme majonézu Hellmans, cukr, sůl, pepř a vše dobře promícháme. Salát odložíme na chladné místo.

2

Oloupané a omyté brambory nastrouháme na jemném struhadle do mísy. Slijeme z nich vodu, přidáme sůl, pepř, majoránku, utřený česnek a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Směs promícháme a zahustíme jemnou strouhankou.

3

V pánvi na rozpáleném oleji smažíme malé placičky - vošouchy, z každé strany dozlatova. Podáváme je horké se salátem z kysaného zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept