Jednoduchý recept

Nádivka z masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5178

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Muškátový květ
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
3 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
3 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
300 ks Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

968% Kalorie 19,095 kcal
Kilojoule 79 894kJ
2% Sacharidy 7 g
2031% Tuky 1,523 g
263% Sodík 5 g
2231% Bílkoviny 1,255 g

Nádivka z masa postup přípravy receptu:

1

Cibuli a petrželovou nať jemně nasekáme a zpěníme na másle a ihned odstavíme. Přilijeme lžíci smetany nebo mléka, aby se směs déle nesmažila a petržel nám nezežloutla.

2

Maso umeleme dvakrát, přidáme k němu směs z cibule a petržele, okořeníme muškátovým květem, osolíme, přimícháme žloutky a žemli pokropenou smetanou a vše řádně rozmícháme.

Poznámka

Vepřové maso musí být libové.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept