Jednoduchý recept

Pomazánka pivní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51817

Ingredience

20 g Cibulka jarní
100 g Majonéza
100 g Máslo pomazánkové
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Sýr Krkonošský pivní
2 špetka Sůl
300 g Tvaroh měkký

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 366kJ
1% Sacharidy 4 g
37% Tuky 27 g
8% Sodík 159 mg
27% Bílkoviny 15 g

Pomazánka pivní postup přípravy receptu:

1

Tvaroh dáme do misky. Přidáme pivní sýr a vidličkou obě suroviny rozmačkáme. Přimícháme pomazánkové máslo a dále mícháme. Za stálého míchání přiléváme pivo. Potom vmícháme majonézu, přisypeme mletou sladkou a pálivou papriku a opět promícháme.

2

Nakonec do pomazánky přimícháme drobně nasekanou jarní cibulku, dochutíme solí, pepřem a ještě jednou promícháme.

3

Hotovou pomazánku udržujeme v lednici.

Poznámka

Pomazánka je vhodná na namazání chleba, rohlíků a housek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept