Recept

Ryba na citronech pečená v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 51848
Kategorie: Maso

Ingredience

8 ks Chřest zelený
125 ml Citronová šťáva
800 g Filé rybí
1 polévková lžíce Kapary
1 kávová lžička Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 844kJ
1% Sacharidy 4 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 1 mg
151% Bílkoviny 85 g

Ryba na citronech pečená v alobalu postup přípravy receptu:

1

Najemno posekáme lžíci kaparů, očistíme a ořízneme 8 výhonků chřestu a připravíme 4 velké filety z bílé ryby.

2

Čtyři čtverce alobalu o straně 50 cm lehce potřeme olejem. Na prostředek alobalu položíme rybí filet potřený kapary, přelijeme citrónovou šťávou a podle chuti opepříme. Na každý filet položíme dva výhonky chřestu, poprášíme paprikou, zahneme okraje alobalu a filety dobře zabalíme.

3

Balíčky dáme na pečící plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Při této teplotě pečeme 15-20 minut, až se ryba začne oddělovat.

4

Rybu vyjmeme z alobalu a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept