Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51849

Ingredience

6 ks Cibulka jarní
1 kg Garnát obecný
2,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
440 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 745kJ
4% Sacharidy 14 g
10% Tuky 7 g
85% Sodík 2 g
126% Bílkoviny 71 g

Garnáti po španělsku postup přípravy receptu:

1

Garnáty zbavíme hřbetních cév, prolisujeme česnek, nasekáme jarní cibulku a červenou papriku zbavenou stopky a jader, rozmačkáme okapaná loupaná konzervovaná rajčata.

2

V pánvi na rozehřátém másle s olejem smažíme 1-2 minuty papriku s česnekem a jarní cibulkou, přimícháme rozmačkaná rajčata a na středním ohni uvedeme do varu.

3

Mezitím do čtyř zapékacích misek rozdělíme garnáty. Jakmile se rajčatová směs začne vařit, sejmeme ji z ohně a přelijeme s ní garnáty.

4

Zapékací misky dáme do trouby předehřáté na 200 °C a při této teplotě zapékáme 10-15 minut, až garnáti zrůžoví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept