Jednoduchý recept

Vepřová roláda po italsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5185

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
10 dkg Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 kg Vepřová panenka
1 polévková lžíce Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 654kJ
1% Sacharidy 2 g
23% Tuky 17 g
33% Sodík 658 mg
103% Bílkoviny 58 g

Vepřová roláda po italsku postup přípravy receptu:

1

Připravíme z vepřové panenky dva pláty masa.

2

Které naklepeme, osolíme a opepříme.

3

Prolisujeme česnek do misky, přidáme posekanou petrželku, hořčici, smetanu a lžíci oleje a přidáme nastrouhaný sýr.

4

Vše prošleháme.

5

Směsí potřeme oba pláty masa, maso stočíme, ovážeme pevně nití a ze všech stran opečeme.

6

Poté vložíme do pekáče, podlijeme vodou a půl hodiny zapékáme.

7

Během pečení podléváme, poté odstraníme nitě a maso nakrájíme na plátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept