Jednoduchý recept

Fazole vařené s bylinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51867
Kategorie: Přílohy

Ingredience

30 ml Balsamico ocet
100 g Brambory
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
5 stroužek Česnek
500 g Fazole Borlotti
60 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
70 g Rajčata
8 g Sůl mořská
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 060kJ
6% Sacharidy 23 g
19% Tuky 14 g
41% Sodík 824 mg
19% Bílkoviny 11 g

Fazole vařené s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Čerstvě vyloupané fazole nasypeme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme oloupaný brambor, rozmačkané rajče, celý česnek, svazek bylinek, zakápneme olejem, přivedeme k varu a vaříme doměkka. Uvařené fazole scedíme, osolíme, opepříme, brambor, česnek, bylinky a rajče vyhodíme, fazole promícháme se zbytkem oleje a zakápneme octem.

2

Fazole podáváme jako přílohu k masu.

Poznámka

Suché fazole musíme předem namočit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept