Jednoduchý recept

Rychlé kysané zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 51869

Ingredience

1 ks Cibule
125 ml Ocet jablečný
300 ml Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Sůl
2 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 654kJ
9% Sacharidy 32 g
1% Tuky 1 g
29% Sodík 579 mg
12% Bílkoviny 7 g

Rychlé kysané zelí postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli doměkka. Poté vložíme nakrouhané zelí, vinný a jablečný ocet a sůl a přivedeme k varu. Na mírném ohni povaříme 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept