Jednoduchý recept

Domácí šípkový ocet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 51873
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr krupice
1 l Ocet jablečný
100 g Pomerančová kůra
50 g Šípky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 324kJ
4% Sacharidy 14 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 7 mg
1% Bílkoviny 0 g

Domácí šípkový ocet postup přípravy receptu:

1

V hrnci smícháme ocet a cukr a za stálého míchání zahříváme 5 minut. Cukr se musí rozpustit. Necháme zchladnout. Na špejli napícháme střídavě šípek a pomerančovou kůru a dáme do širší flašky. Nalijeme ocet a necháme 3 týdny stát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept