Pečené papriky v oleji - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pečené papriky v oleji
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 45 minut |
Autor: | paulenkova1 |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (35%) |
ID receptu: | 51876 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
0,7 l | Olej olivový |
1 hrst | Oregano čerstvé |
1 kg | Paprika červená |
1 hrst | Rozmarýn čerstvý |
1 hrst | Tymián čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 224,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 129,8mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika červená, Rozmarýn čerstvý, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Oregano čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pečené papriky v oleji postup přípravy receptu:
1 | Papriky pokrájíme na plátky a dáme je na 45 minut péct při 180 stupních. Necháme je trochu zchladnout a sloupneme z nich slupku. Necháme je na savém ubrousku oschnout. Posypeme je oreganem, tymiánem a rozmarýnem a naložíme do sklenic. Zalijeme olejem a uzavřeme. Skladujeme v lednici. |