Jednoduchý recept

Mražené hroznové víno

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51881

Ingredience

80 ml Grappa
800 g Hroznové víno
40 g Máslo čerstvé
100 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 631kJ
16% Sacharidy 57 g
21% Tuky 16 g
0% Sodík 9 mg
5% Bílkoviny 3 g

Mražené hroznové víno postup přípravy receptu:

1

Celé hrozny vína vložíme na hodinu do mrazáku. Ze zmrzlých hroznů otrháme jednotlivé kuličky, rozdělíme do misek a zakapeme grappou. Do rendlíku nalámeme čokoládu rozpustíme ji. Přidáme měkké máslo a metlou vyšleháme dohladka. Čokoládou pokapeme zmražené hrozny v misce, čokáláda ihned ztuhne.

2

V horkých letních dnech podáváme jako dezert.

Poznámka

Abychom čokoládu nepřipálili, můžeme ji rozehřát ve vodní lázni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept