Jednoduchý recept

Pečená divoká kachna pro celiatiky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 51887

Ingredience

1 kg Kachna divoká
3 kávová lžička Kmín drcený
5 g Sůl
0,4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 095kJ
1% Sacharidy 2 g
13% Tuky 9 g
26% Sodík 512 mg
72% Bílkoviny 40 g

Pečená divoká kachna pro celiatiky postup přípravy receptu:

1

Kachnu důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, osolíme ji a pokmínujeme, přilijeme vodu, přiklopíme pokličkou a dáme péct do mírně vyhřáté trouby. Během pečení podléváme výpekem a vodou. Před dopečením pokličku odložíme a pečeme dozlatova.Pečené kachní maso servírujeme teplé.

Poznámka

Nejvhodnější přílohou jsou bezlepkové knedlíky a vařené zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept