Jednoduchý recept

Nakládaný šťovík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 51934

Ingredience

2 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Tuk
1 kg Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 229kJ
1% Sacharidy 3 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 203 mg
4% Bílkoviny 3 g

Nakládaný šťovík postup přípravy receptu:

1

Šťovík přebereme, důkladně očistíme, omyjeme a nadrobno nasekáme. V kastrolu rozpálíme tuk, vložíme šťovík, ochutíme solí a doměkka udusíme. Poté namačkáme do sklenic a povrch zalijeme rozehřátým tukem.

2

Sklenice převážeme dvojitým celofánem a uchováme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept