Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 51946
Kategorie: Koláče

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
125 g Cukr krupice
50 g Cukr vanilka
600 g Jablka
5 g Kypřicí prášek do pečiva
125 g Máslo čerstvé
200 g Mouka polohrubá
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
10% Sacharidy 34 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 15 mg
6% Bílkoviny 3 g

Koláč z Thurgau postup přípravy receptu:

1

Máslo s cukrem utřeme do pěny, všleháme žloutky a citronovou šťávu a postupně mouku s kypřicím práškem. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vymačkáme do vymazané dortové formy a pokryjeme oloupanými půlkami jablek bez jádřinců, řezem dolů. Pocukrujeme vanilkovým cukrem a pečeme ve středně vyhřáté troubě 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept