Jednoduchý recept

Vepřová slezina na cibuli a pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 52016
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
1 ks Cibule
1 špetka Kari koření
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
800 g Vepřová slezina

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 025kJ
14% Sacharidy 50 g
13% Tuky 10 g
39% Sodík 776 mg
83% Bílkoviny 47 g

Vepřová slezina na cibuli a pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Vepřové sleziny omyjeme a umeleme najemno.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, pak přidáme mleté sleziny, podle chuti okořeníme a osolíme, přilijeme pivo, promícháme a zahustíme strouhankou.

3

Směs mažeme na plátky toustového chleba, necháme krátce zapéct v předehřáté troubě a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept