Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52026
Kategorie: Řezy

Ingredience

150 g Cukr moučkový
20 g Kakao
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
30 g Máslo čerstvé
200 g Mouka polohrubá
40 g Mouka pšeničná hrubá
100 ml Olej rostlinný
4 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná
Na krém
200 g Cukr moučkový
250 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Rum
500 g Tvaroh měkký
2 ks Vaječný žloutek slepičí
Na polevu
75 g Cukr krupice
750 g Kompot broskvový
2 ks Pudinkový prášek - vanilkový
1 ks Vitacit
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,302 kcal
Kilojoule 5 449kJ
45% Sacharidy 162 g
85% Tuky 63 g
11% Sodík 211 mg
47% Bílkoviny 27 g

Řezy s broskvemi postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce s cukrem a kakaovým práškem. Přimícháme vlažnou vodu, olej a prosátou mouku s kypřicím práškem. Vymícháme hladké těsto a vlijeme je na máslem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. V mírně předehřáté troubě pečeme zhruba 12 minut.

2

V mezičase připravíme krém. Utřeme máslo s cukrem do pěny, přimícháme žloutky, rum a tvaroh. Umícháme hladký krém.

3

Vychladlé upečené těsto potřeme tvarohovým krémem, poklademe půlkami okapaných kompotovaných broskví a přelijeme prochladlou polevou. Řezy necháme ztuhnout přes noc. Před podáváním krájíme řezy.

4

Na polevu rozmícháme ve vodě pudink s cukrem, přidáme Vitacit s pomerančovou příchutí a za stálého míchání svaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept