Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 52104

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
Na srdcovky
500 g Mušle srdcovky
130 ml Víno bílé
1 ks Šalotka
Na těstoviny
20 ml Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Campanelle
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 715 kcal
Kilojoule 2 992kJ
28% Sacharidy 99 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 319 mg
57% Bílkoviny 32 g

Campanelle se srdcovkami postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme víno, přidáme pokrájenou šalotku, srdcovky a zprudka alespoň 5 minut vaříme. Poté necháme srdcovky vychladnout a otevřené vyloupeme.

2

V mezičase ve vroucí osolené vodě s olejem uvaříme těstoviny na skus, slijeme a necháme okapat.

3

V hlubokém rendlíku na másle zpěníme drobně pokrájený česnek a petrželovou nať, přidáme okapané těstoviny a srdcovky. Směs zahřejeme a před podáváním osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept