Recept

Bageta se pstruží pomazánkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 52123

Ingredience

1 ks Bageta
150 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Feferony
3 polévková lžíce Křen
2 ks Limetka
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
20 g Pažitka
300 g Pstruh

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 164kJ
8% Sacharidy 29 g
15% Tuky 11 g
16% Sodík 321 mg
29% Bílkoviny 16 g

Bageta se pstruží pomazánkou postup přípravy receptu:

1

Ze dvou limetek vymačkáme šťávu a v misce ji smícháme s nastrouhaným křenem. Uzeného pstruha očistíme od kůže a maso nakrájíme na kostičky, které přidáme do misky k limetkové šťávě.

2

Stranou si nakrájíme celer na kostičky, totéž uděláme s cibulkou. Feferonku očistíme od jadérek a nakrájíme na co nejmenší kousky. Pokrájenou zeleninu přidáme do misky k ostatním surovinám.

3

Bagetu pokrájíme na plátky, které pomažeme máslem a lehce posypeme paprikou. Pstruží směs ještě lehce pomačkáme vidličkou a rozetřeme ji na bagetu. Hotové chlebíčky posypeme pažitkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept