Jednoduchý recept

Mletá zeleninová směs naložená v tuku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 52141

Ingredience

1 polévková lžíce Celer - nať
200 g Celer bulvový
200 g Cibule
100 g Kedlubna
100 g Květák
250 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Petržel kořen
50 g Pórek
100 g Sůl
250 g Tuk
100 g Zelí hlávkové bílé
20 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 751kJ
2% Sacharidy 6 g
74% Tuky 55 g
132% Sodík 3 g
2% Bílkoviny 1 g

Mletá zeleninová směs naložená v tuku postup přípravy receptu:

1

Všechny druhy zeleniny očistíme, důkladně omyjeme a na masovém mlýnku umeleme. V pánvi rozehřejeme tuk a přidáme zeleninovou směs. Ochutíme solí a doměkka podusíme.

2

Ještě teplou kaši rozdělíme do sklenic a umačkáme. Povrch zalijeme rozehřátým tukem tak, aby vznikla souvislá vrstva. Sklenice převážeme dvojitým celofánem a uchováme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept