Jednoduchý recept

Kabranátky z rybího filé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 52154
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Filé rybí
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 408kJ
5% Sacharidy 16 g
10% Tuky 7 g
8% Sodík 169 mg
163% Bílkoviny 92 g

Kabranátky z rybího filé postup přípravy receptu:

1

Žemli nakrájíme na kousky a namočíme do piva.

2

Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Petrželku omyjeme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.

3

Rybí filé omyjeme, osušíme a najemno umeleme. K umletému rybímu masu přidáme vymačkané kousky žemle, 2 vajíčka, petrželku, nakrájenou cibuli a strouhanku, směs podle chuti opepříme a osolíme, poté důkladně promícháme.

4

Z těsta vytvoříme malé karbanátky, které postupně obalíme v mouce, vajíčku rozšlehaném s pivem a ve strouhance.

5

V pánvi rozehřejeme olej, karbanátky v něm z obou stran smažíme dozlatova.

Poznámka

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept