Jednoduchý recept

Rybí filé s česnekem zapečené na pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 52156
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
800 g Filé rybí
3 polévková lžíce Hořčice plnotučná
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření celé
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 444kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 201 mg
152% Bílkoviny 86 g

Rybí filé s česnekem zapečené na pivu postup přípravy receptu:

1

Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí. Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Petrželku omyjeme a okapanou najemno nasekáme.

2

Rybí filé omyjeme studenou vodou, osušíme, nakrájíme na porce a osolíme.

3

V hrnci do 1dl piva a vody dáme koření a cibuli a necháme 15 minut vařit. Potom do hrnce přidáme rybí filé a vaříme ještě 10 minut. Uvařené filé vyjmeme, vložíme do zapékací mísy vymazané máslem, potřeme hořčicí a utřeným česnekem, opepříme, podlijeme trochou piva a v předehřáté troubě krátce zapečeme.

4

Porce ryby na talířích posypeme nakrájenou petrželkou a podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept