Jednoduchý recept

Bramborový pivní guláš

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 52208
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kg Brambory
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 l Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kg Salám měkký
1 kávová lžička Sůl
2,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 095kJ
7% Sacharidy 27 g
42% Tuky 31 g
85% Sodík 2 g
42% Bílkoviny 23 g

Bramborový pivní guláš postup přípravy receptu:

1

Salám oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibule oloupeme a nakrájíme je nadrobno.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, osmažíme v něm nakrájené cibule, přisypeme mletou papriku, nakrájené brambory, přilijeme pivo, promícháme a pod pokličkou dusíme.

3

Když brambory začnou měknout, přidáme do hrnce kolečka salámu, guláš opepříme, osolíme a dusíme, až je vše měkké. Potom přilijeme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme vařit, až guláš zhoustne.

4

Porce guláše na talířích můžeme posypat nakrájenou cibulí a podáváme je s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept