Jednoduchý recept

Kapr po táborsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5228
Kategorie: Maso

Ingredience

5 g Cibule
1 ks Citrony
5 g Houby nakládané
5 g Kapary sterilované
600 g Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
10 g Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
5 g Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 191kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
17% Sodík 341 mg
49% Bílkoviny 27 g

Kapr po táborsku postup přípravy receptu:

1

Kapra omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme po všech stranách dočervena v rozpáleném tuku.

2

Připravíme si ochucené máslo z 30 g másla, 10 g nadrobno nakrájených sladkokyselých okurek, 5 g sardelové pasty, 5 g nakládaných hub, 5 g kaparů a 5 g cibule.

3

Pečeného kapra dáme na vyhřátý talíř, přelijeme zbývající šťávou, ozdobíme ochuceným máslem, petrželkou, kapií a kolečkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept