Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 52283

Ingredience

2 ks Limetka
200 g Losos uzený
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát hlávkový
200 ml Smetana 12% (konzumní)
200 g Sýr smetanový tavený 45%
1 špetka Sůl
1 dl Voda pitná
1 ks Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 823kJ
1% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
4% Sodík 75 mg
33% Bílkoviny 18 g

Rybí pěna se salátem postup přípravy receptu:

1

Do mixéru si vymačkáme jednu limetku, přidáme na kousky pokrájenou rybu, smetanu a sýr. Vše rozmixujeme a dochutíme pepřem a solí dle vlastní chuti.

2

Stranou si do misky připravíme želatinu s vodou dle návodu na jejím obalu. Počkáme, až želatina ztuhne, přidáme ji do rybí pěny a pořádně promícháme vidličkou. Vše pak dáme cca na 15 minut do chladničky odležet.

3

Mezitím si můžeme omýt listy salátu. Na každý list pak dáme jednu lžičku rybí pěny a vše ještě zakápneme šťávou z druhé limetky.

Poznámka

Množství vody použité na přípravu želatiny je pouze orientační - vždy závisí na konkrétní želatině, proto je nutné řídit se návodem na jejím obalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept