Recept

Schafenský vepřový kotlík

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52287
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brambory
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
7 dl Hovězí vývar základní
6 g Majoránka
150 g Mrkev kořen
6 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
100 g Pórek
40 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
4 g Tymián sušený
800 g Vepřová plec
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 059kJ
5% Sacharidy 18 g
122% Tuky 91 g
54% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Schafenský vepřový kotlík postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájené na kostky zprudka opečeme na rozpáleném sádle ze všech stran. Vyjmeme a na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nahrubo nastrouhaný celer a mrkev, zelené fazolky pokrájené na kusy a proužky zelí. Vrátíme zpět maso, okořeníme majoránkou, tymiánem a pepřem, osolíme, podlijeme vývarem a zakryté dusíme na mírném ohni 30 minut. Zatím oloupeme a nakrájíme brambory, které přidáme k pokrmu a společně dodusíme dalších 30 minut. Hotové posypeme nasekanou petrželkou a kolečky pórku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept