Jednoduchý recept

Hermelín smažený v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52315

Ingredience

8 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Pažitka
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
600 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 161kJ
2% Sacharidy 6 g
51% Tuky 38 g
2% Sodík 41 mg
63% Bílkoviny 36 g

Hermelín smažený v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Pažitku opláchneme pod studenou vodou, necháme ji okapat a pak nasekáme najemno.

2

Z vajec, mouky a piva vytvoříme hladké těstíčko, ve kterém obalíme plátky Hermelínu.

3

V pánvi rozehřejeme olej, obalený sýr v něm usmažíme z obou stran dozlatova a teplý podáváme posypaný jemně nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept