Recept

Grilované bílé klobásy na jehle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52326
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibulka jarní
600 g Klobása bílá
30 ml Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
Na marinádu
1 ks Bobkový list
1 ks Hřebíček
4 ks Jalovec
100 ml Olej slunečnicový
6 ks Pepř černý celý
Na křen
3 polévková lžíce Citronová šťáva
80 g Křen

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 690 kcal
Kilojoule 2 885kJ
8% Sacharidy 30 g
73% Tuky 55 g
1% Sodík 16 mg
38% Bílkoviny 21 g

Grilované bílé klobásy na jehle postup přípravy receptu:

1

Klobásy nakrájíme nakoso na špalíčky 3 cm dlouhé. Omyté papriky zbavíme semen a nakrájíme je na čtverce, jarní cibulky nakrájíme na čtvrtky.

2

Na marinádu v hmoždíři roztlučeme hřebíček, jalovec, bobkový list a pepř a vše dobře promícháme s olejem a solí. Klobásky i zeleninu přelijeme marinádou a necháme chvíli odležet.

3

Marinované klobásky napichujeme střídavě s paprikou a cibulkami na jehly a klademe na rošt potřený olejem. Za občasného obracení 10 minut grilujeme.

4

V mezičase nastrouháme očištěný a opláchnutý křen, který zakapeme citronovou šťávou.

5

Hotové klobásky podáváme s připraveným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept