Jednoduchý recept

Krůtí řízky s okurkami a koprem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52347

Ingredience

1 hrst Kopr čerstvý
600 g Krůtí prsa
3 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Vermut bílý

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 144kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
161% Sodík 3 g
60% Bílkoviny 34 g

Krůtí řízky s okurkami a koprem postup přípravy receptu:

1

Nakládané okurky necháme okapat a pak je nadrobno nakrájíme. Kopr opláchneme studenou vodou a jemné snítky najemno nasekáme.

2

Krůtí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na tenké plátky, které naklepeme, opepříme a osolíme.

3

V pánvi rozehřejeme olej a prudce v něm z obou stran osmažíme připravené plátky masa. Pak je vyjmeme a odložíme na předehřátý talíř.

4

Do výpeku v pánvi přimícháme vermut s nakrájenou okurkou, omáčku dochutíme pepřem a solí a krátce provaříme.

5

Krůtí řízky na servírovacích talířích přelijeme okurkovou omáčkou, posypeme nasekaným koprem a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept