Recept

Losanský skopový kotlík

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52350
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
4 dl Hovězí vývar základní
8 g Majoránka
2 g Muškátový oříšek
6 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
50 g Sádlo škvařené
900 g Skopová plec
10 g Sůl
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 227kJ
5% Sacharidy 16 g
57% Tuky 43 g
42% Sodík 849 mg
36% Bílkoviny 20 g

Losanský skopový kotlík postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno a prolisovaný česnek. Přidáme nakrouhané zelí, koření, sůl, vrátíme zpět maso, podlijeme vývarem a zakryté necháme dusit na mírném ohni 30 minut.

2

Zatím oloupeme a nakrájíme brambory, které přidáme k pokrmu a dusíme společně dalších 20 minut.

3

Dosolíme, vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept