Jednoduchý recept

Olomoucké tvarůřžky smažené v masovém obalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 52376
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Mandle
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 polévková lžíce Strouhanka
300 g Sýr Ementál (Primátor)
8 ks Tvarůžky olomoucké malé
1 polévková lžíce Vegeta
3 ks Vejce slepičí
600 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 854 kcal
Kilojoule 3 573kJ
3% Sacharidy 10 g
87% Tuky 65 g
10% Sodík 208 mg
99% Bílkoviny 56 g

Olomoucké tvarůřžky smažené v masovém obalu postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme s nastrouhaným sýrem a dochutíme vegetou a kari kořením.

2

Olomoucké tvarůžky postupně obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance smíchané s umletými mandlemi a v připravené masové směsi.

3

V pánvi rozehřejeme olej, obalené tvarůžky v něm smažíme dozlatova a teplé ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je vařený brambor se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept