Jednoduchý recept

Krevety s omáčkou z harissy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 52379
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

50 g Harissa pasta
0,5 kg Krevety tygří - loupané
1 kávová lžička Limetková šťáva
200 g Majonéza
1 kávová lžička Med včelí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 881kJ
2% Sacharidy 7 g
56% Tuky 42 g
17% Sodík 347 mg
52% Bílkoviny 29 g

Krevety s omáčkou z harissy postup přípravy receptu:

1

Krevety uvaříme v osolené vodě a necháme je okapat.

2

V misce z majonézy, harissy, limetkové šťávy a medu smícháme omáčku, kterou rozdělíme do misek.

3

Uvařené krevety dáme na servírovací mísu a podáváme s připravenou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept