Recept

Pstruh ve slaninovém kabátku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 46 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52385
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Anglická slanina
40 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
800 g Pstruh
6 g Rozmarýn sušený
8 g Sůl
10 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 768 kcal
Kilojoule 3 215kJ
2% Sacharidy 6 g
78% Tuky 59 g
87% Sodík 2 g
95% Bílkoviny 54 g

Pstruh ve slaninovém kabátku postup přípravy receptu:

1

Pstruhy omyjeme zvenku i zevnitř a vysušíme papírovou utěrkou. Smícháme worcester s citronovou šťávou a pstruhy natřeme zvenčí i zevnitř, poté nasolíme.

2

Kůži potřeme rozdrceným rozmarýnem a ryby kompletně zabalíme do slaniny a vložíme do grilovacích košíků na ryby. Pečeme 8 minut z každé strany, slanina by měla být upražená a křupavá.

3

Slaninu nejíme, je jen pro zvýraznění chuti. Podáváme ozdobené kolečkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept