Jednoduchý recept

Pikantní pomazánka z uzeného pstruha

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52389

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Křenová pasta - Krenex
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
125 g Pstruh uzený
50 g Sýr smetanový tavený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 481kJ
1% Sacharidy 3 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 18 mg
16% Bílkoviny 9 g

Pikantní pomazánka z uzeného pstruha postup přípravy receptu:

1

Uzeného pstruha nakrájíme na malé kousky.

2

V mixéru kousky ryby, sýr, křenovou omáčku, citronovou šťávu, pepř a olej důkladně rozmixujeme v hladkou pomazánku. Přendáme ji do misek, zabalíme do potravinové fólie a dáme vychladit.

Poznámka

Pomazánka je vynikající na opečených toustech ale i na jiném pečivu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept