Jednoduchý recept

Salát z rukoly s kuřecími játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 52392

Ingredience

300 g Játra kuřecí
1 polévková lžíce Ocet Sherry
2 polévková lžíce Olej olivový
120 g Rukola
1 polévková lžíce Sirup javorový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 094kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
12% Sodík 241 mg
48% Bílkoviny 27 g

Salát z rukoly s kuřecími játry postup přípravy receptu:

1

Rukolu opláchneme studenou vodou a okapanou ji rozdělíme na servírovací talíře.

2

Kuřecí játra omyjeme studenou vodou, osušíme a nakrájíme na kousky.

3

V pánvi rozehřejeme olej a za stálého míchání v něm ze všech stran osmažíme nakrájená játra.

4

Když jsou játra měkká, odstavíme pánev z ohně, přidáme do ní ocet se sirupem a vše důkladně promícháme. Pánev vrátíme na oheň a směs ještě krátce převaříme.

5

Játra rozdělíme na připravenou rukolu, přelijeme šťávou, osolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept