Recept

Kokosové věnečky pro celiaky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 52393
Kategorie: Cukroví

Ingredience

Věnečky
100 g Cukr moučkový
1 kávová lžička Cukr vanilka
120 g Kokos strouhaný
120 g Máslo čerstvé
300 g Mouka bezlepková
1 polévková lžíce Tresť rumová
1 ks Vejce slepičí
Na obalení
2 polévková lžíce Cukr moučkový
20 g Cukr vanilka

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 788kJ
26% Sacharidy 93 g
42% Tuky 31 g
1% Sodík 17 mg
8% Bílkoviny 5 g

Kokosové věnečky pro celiaky postup přípravy receptu:

1

Máslo s cukrem a vejcem vymícháme do hladké pěny.

2

Do směsi vmícháme rumovou tresť a strouhaný kokos. Směs vymícháme s moukou do tužšího těsta.

3

Na masový mlýnek připevníme cukrářský nástavec a nastavíme jej na tvar věnečků.

4

Z těsta protlačováním tvoříme věnečky, které pečeme na plechu, vyloženém pečícím papírem při teplotě 170°C. Upečené věnečky obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

5

Pečivo podáváme vychladlé, jako pohoštění.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept