Zdravý recept

Grilovaný slaneček

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52395

Ingredience

1 ks Limetka
30 ml Limetková šťáva
50 g Petržel - nať
800 g Slaneček
7 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 875kJ
1% Sacharidy 4 g
33% Tuky 25 g
126% Sodík 3 g
89% Bílkoviny 50 g

Grilovaný slaneček postup přípravy receptu:

1

Slanečky opláchneme a vysušíme. Nemusíme natírat olejem, protože slaneček je jedna z nejtučnějších ryb.

2

Na čtverce alobalu slanečky rozložíme, posypeme nasekanou petrželkou, pokapeme limetkou a těsně před grilováním osolíme. Alobal zabalíme a vložíme na gril, opékáme 10 minut z obou stran, sejmeme z grilu a ještě pár minut necháme polorozbalené dojít. Podáváme ozdobené plátkem limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept