Jednoduchý recept

Francouzské pomerančové bagety

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52404

Ingredience

6 krajíc Bageta
50 g Cukr krystal
75 g Marmeláda pomerančová
1 dl Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Skořice mletá
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 458 kcal
Kilojoule 1 916kJ
16% Sacharidy 56 g
31% Tuky 23 g
6% Sodík 122 mg
17% Bílkoviny 10 g

Francouzské pomerančové bagety postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme vajíčka s mlékem, lžící pomerančové šťávy a se skořicí. Do směsi vložíme nakrájené bagety a necháme je nasáknout.

2

V hrnku smícháme zbylou pomerančovou šťávu, marmeládu a cukr, směs přivedeme k varu a necháme krátce převařit.

3

V pánvi rozehřejeme máslo a na středním ohni v něm z obou stran opečeme nasáklé krajíčky baget dozlatova.

4

Opečené bagety přelijeme uvařeným teplým sirupem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept