Jednoduchý recept

Žabí stehýnka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5243
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1,5 dl Vývar zeleninový
2 kg Žabí stehýnka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 892kJ
1% Sacharidy 4 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 265 mg
60% Bílkoviny 34 g

Žabí stehýnka postup přípravy receptu:

1

Žabí stehýnka stáhneme, očistíme a uřízneme dole pracičky. Stehýnka osušíme v utěrce a osolíme.

2

Nakrájíme najemno cibuli, zpěníme v tuku, přidáme stehýnka a sladkou papriku. Zamícháme a podlijeme trochou vývaru. Dusíme doměkka.

3

Pak stehýnka vyjmeme a necháme šťávu trochu vysmahnout. Poprášíme moukou a podusíme. Zalijeme čistým zeleninovým vývarem a vyšleháme.

4

Nakonec zašleháme sladkou smetanu a povaříme. Dle chuti dosolíme.Žabí stehýnka zbavíme kostiček, dáme do mísy s dušenou rýží a zalijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept