Jednoduchý recept

Vepřové vnitřnosti sterilované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 52443
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Játra vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vepřová hlava
200 g Vepřové ledvinky
200 g Vepřové srdce
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 520kJ
0% Sacharidy 1 g
32% Tuky 24 g
15% Sodík 292 mg
60% Bílkoviny 34 g

Vepřové vnitřnosti sterilované postup přípravy receptu:

1

Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme.

2

Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.

3

Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept