Zdravý recept

Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě 5 1
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52448
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 872kJ
0% Sacharidy 0 g
10% Tuky 7 g
11% Sodík 214 mg
64% Bílkoviny 36 g

Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme.

2

Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 150 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept